Wimp tilbyder nu musikstreming i CD kvalitet!

wimp gratis

Wimp tilbyder nu musikstreming i CD kvalitet!

En ting mange musikelskere har klaget over på de nye streamingtjenester er kvaliteten, der ofte ikke går over 256 kbps i kvalitet. Det gør Wimp nu op med og introducerer lossless streaming.

Det nye produkt hedder WiMP HiFi og er tilgængeligt til (iPhone/iPad) og Android, Sonos og Bluesound og koster 199 kroner pr. måned. (ja det er lidt mere end normalt, men så er kvaliteten jo også så meget bedre)

”Vi er meget glade for at være den første internationale streamingtjeneste, der tilbyder lyd i lossless-kvalitet. Streaming af musik har hidtil været begrænset til lav lydkvalitet. WiMP har altid stået for høj kvalitet og gode musikoplevelser og med WiMP HiFi leverer vi nu en førsteklassestjeneste i et marked, hvor kvalitetsbevidstheden er stadigt stigende. Vi tror, at lossless fremover vil blive en standard inden for musikstreaming, som HD er det for TV,” udtaler Mads Mikkelsen, Managing Director i WiMP-Danmark.

Wimp tilbyder et musikkatalog med over 20 millioner albums. De har betatestet og konverteret på musikkataloget siden marts måned 2013.

Med et mobil abonnement fra Bibob har du fri adgang til Wimp musikstreaming på mobil og tablet mv.

Fri WiMP Premium

WiMP-Premium er inkluderet i pakken fra Bibob ,til en værdi af 99 kr. Du får adgang til 23 millioner sange på alle dine devices, bl.a. din mobil. Dit dataforbrug ved brug af WiMP Premium tæller med i pakkens inkluderede dataforbrug. WiMP ophører ved ændring eller opsigelse af Bibob abonnement.

Prøv Wimp HiFi med Lossless musik i CD kvalitet gratis i 7 dage.

One Reply to “Wimp tilbyder nu musikstreming i CD kvalitet!”

  1. jeg er glad for det er gratis

Skriv et svar