Gratis WiMP – musikstreaming tjeneste bliver gratis

wimp gratis

Gratis WiMP – I går startede en ny tid for musiktjenesten WiMP. Streaming-tjenesten har nemlig lanceret en opdateret version, der som hovednyhed har fået en gratis-feature, når musikstreaming tjenesten benyttes via PC/MAC.

»Med den nye version af WiMP relancerer vi tjenesten som en inspirerende musikdestination. Fokus er ikke længere kun på at tilbyde adgang til millioner af sange på computer og mobil.  Det handler i højere grad om at levere inspiration og oplevelser, der bringer folk tættere på musikken og kunstnerne og gør det nemt at opdage ny musik på tværs af genrer«, siger WiMPs talsmand Thor Martin Jensen om den nye version.
Der følger dog visse begrænsninger med gratisversionen af WiMP, som blandt andet ikke giver dig adgang til tjenesten på din smartphone. For at få ubegrænset adgang kræver det, at du tilmelder sig WiMP Premium, der koster 99 kroner om måneden.”
WiMP lægger sig dermed i forlængelse af Spotifys lanceringsstrategi, som igennem længere tid har tilbudt en gratisversion i håb om senere at konvertere kunderne til en betalingsmodel.

 

Skriv et svar