Trådløs lyd

sonos musik streaming

Trådløs lyd – musikstreaming

Trådløs lyd er blevet utroligt populært. Når man kigger på markedet for trådløse højtalere og musikanlæg, der kan betjenes via en smartphone eller en tablet, ja så er udbuddet bare vokset og vokset. Nu findes der et hav af trådløse musikstreaming højtalere der alle kan afspille musik direkte fra din smartphone, tablet, eller PC. Der findes ligeledes en række forskellige teknologiger der alle benyttes til den trådløse musik afspilning. De mest benyttede teknologier er:

  • Bluetooth (musikken overføres via Bluetooth teknologien fra din enhed til din aktive højtaler)
  • Airplay (musikken overføres via airplay teknologien fra din enhed til din aktive højtaler – Apple teknologi)
  • Wifi (musikken overføres via Wifi teknologien fra din enhed til din aktive højtaler – benyttes nu bl.a. af Sonos)

Når vi taler om trådløs lyd, så kommer vi ikke uden om Sonos, der var en slags first mover, når det drejer sig om trådløs afspilning af musik.

Sonos:

Sonos musikstreaming systemet giver dig trådløs adgang til hele din PC-musiksamling og tusindvis af internet-radiostationer inkl. en lang række DAB-kanaler. Du bliver også klar til kommende online-musiktjenester, som vil give dig millioner af musiknumre lige ved hånden. Brugervenligheden på Sonos er helt i top, og du kan hurtigt og nemt kombinere dig frem til en Sonos-løsning, der giver dig trådløs musik i hele huset. Har du f.eks. en musikstreaming tjeneste sammen med dit mobilabonnement – (se oversigt her), så kan du integrere denne streamingtjeneste direkte i Sonos systemet, spåledes at du via Sonos app’en kan afspille dine playlister, hitlister, radiokanaler mv. direkte på din/dine Sonos højtaler.

Hvis du er glad for dit nuværende musik anlæg, så har du mulighed for at tilslutte en Sonos CONNECT, der er Sonos-systemets trådløse streaming-musikafspiller, som er lige til at koble på dit eksisterende stereo- eller surroundanlæg. CONNECT er samtidig en meget alsidig trådløs forforstærker, som tager dit hi-fi-system med ind i fremtidens wi-fi-univers, uanset om du har et traditionelt analogt stereoanlæg eller et surround-system med alle digitale muligheder. Med en CONNECT kan du benytte en musikstreaming tjeneste direkte på dit eksisterende anlæg i gennem Sonos appén.

Sonos kampagne:

Hvis du køber en Sonos enhed: Sonos Play 1, Play 3, Play 5, Playbar, Connect eller Connect:AMP inden den 31. december 2014, så giver Sonos et års Deezer musikstreamings-abonnement med i købet. Deezer koster normalt 99.- kr. pr. måned, så man får musikstreaming for ca. 1200,- kr. gratis med i købet.

Andre musikstreaming leverandører

Der findes som nævnt tidligere en lang række leverandører, der alle har hver deres bud på en musikstreaming løsning. Klik her for en oversigt over andre musikstreming løsninger med trådløs lyd.

Hvis du har behov for et hurtigt kviklån, så se evt. her!

Skriv et svar