Telmore Musik – Nu også gratis musik streaming hos Telmore.

telmore musik streaming

Telmore har for nyligt udgivet en ny musik app til deres kunder. Appen hedder ”Telmore Musik” og minder en hel del om Spotify.

For at få adgang til Telmore’s musik streaming tjeneste kræver det et mobilabonnement hos Telmore, til en minimumspris på 149 kr. Om måneden. Appén kan hentes i App Store og Google Play.

At App store og Google Play hidtil er det eneste sted appen kan hentes er ikke gået ubemærket forbi. Allerede få timer efter udgivelsen, har folk i stor stil vist deres skuffelse over ikke at se appen lande på Windows Phone.

Telmore vil ikke afvise at appen på sigt vil blive tilgængelig på Windows Phone, men på nuværende tidspunkt er der ikke planer for det.

Ligesom folk ærgrer sig over at sidde med en Windows Phone i forbindelse med Telmore’s nye musiktjeneste, har mange også gjort deres utilfredshed til kende, da mange nuværende kunder skal til at opgradere deres abonnement for at få glæde af de godt 20 millioner musik numre.

Telmore har udtalt at de naturligvis beklager at alle abonnementstyper ikke kan få adgang til musikken, men nævner også at appen ikke har været gratis at lancere, og at de ligeledes betaler licens for musikken.

Appen er let tilgængelig, og du logger blot ind med dine Telmore oplysninger i form af telefonnummer og password.

Klik herunder for flere oplysninger om mobiler og abonnementer hos Telmore.

Skriv et svar