Teleselskabet 3 lancerer musikstreaming med Deezer

deezer musik streaming

3 og musikstreaming-tjenesten Deezer har indledt et samarbejde, der giver 3-kunder mulighed for at streame musik til mobil, tablet og computer gratis den første måned, herefter er prisen 79 kroner om måneden.

Wimp og Spotify koster begge 99 kroner om måneden, men er man Bibob kunde , kan man, hvis man har et af de to store abonnementer, få Wimp gratis med mobil abonnementet.

Hos Telia kan man få gratis Spotify i 12 måneder, hvis man har et deres to store abonnementer og herefter koster Spotify enten 79 eller 69 kroner om måneden.

Man får altså lang gratis prøveperiode hos Telia og Telenor, men kun med de store og dyreste abonnementer. 3 har valgt en anden vej, hvor kun den første måned er gratis, til gengæld er det lige meget, hvilket 3-abonnement man har, alle kan få Deezer.

Deezer har lige som Wimp en dansk redaktion, der kan håndplukke og fremhæve den mest interessante, nye musik i kataloget på mere end 25 millioner sange.

I Danmark hedder musikredaktøren Martin Møller, og han forklarer om det nye samarbejde med 3:

“3 er en innovativ virksomhed og ikke bange for at larme lidt i klassen som os selv. Derfor er vi en ideel partner for de musikglade kunder hos 3. Det er vigtigt, at danskerne også har adgang til en musiktjeneste, der fokuserer på underskoven af uopdyrkede kunstnere, men selvom Baby In Vain eller S!VAS eksempelvis pryder vores anbefalinger, vil Medina også altid være at finde i vores katalog”.

Også hos 3 er man glade for det nye partnerskab. Direktør for privatmarkedet hos 3, David Elsass, siger:

” Vi ved, at kunderne hos 3 bruger deres smartphones og iPads aktivt. Særligt hvad angår musik, kan vi se, at over 50 procent af kundernes dataforbrug allerede nu går til netop streaming af musik. Derfor giver det mening at tilbyde vores kunder, at de lige så godt kan købe deres musiktjeneste direkte hos os”.

Tilbuddet gælder ikke for Oister, der er ejet af 3. Her får man derimod lidt billigere mobilabonnementer.

Ifølge 3 har Deezer 35 millioner brugere i verden og et musikkatalog på 25 millioner sange. Man kan bruge sin Deezer-konto på op til tre forskellige enheder.

Skriv et svar