Prøv Wimp gratis i 30 dage

gratis wimp

Nu kan du teste musik streaming tjenesten Wimp gratis. Wimp har åbnet op for at du nu kan prøve deres musik streaming tjeneste gratis i 30 dage.

Billigt mobilabonnement med musik streaming tjeneste

Med WiMP får du ubegrænset adgang til musik på iOS, Android, PC/Mac, Sonos, Bluesound og via AirPlay. Du kan let downloade dine favoritter til din mobil eller tablet, så du også kan lytte offline uden at være på nettet. Du vil aldrig blive afbrudt af reklamer, og WiMPs danske musikredaktion forsyner dig med dugfriske musiknyheder og de bedste anbefalinger. De har et stort katalog af playlister til enhver lejlighed, men du kan selvfølgelig også sammensætte dine egne playlister ud fra de 25 mio. sange, du finder i WiMP.

WiMP tilbyder to forskellige abonnementer – WiMP Premium til 99/kr/md og WiMP HiFi med lossless lydkvalitet til 199 kr/md.

Med WiMP HiFi har du adgang til 25 mio. sange i krystalklar lossless lydkvalitet på iOS, Android, Sonos, Bluesound og via AirPlay. Det er samme høje lydkvalitet, som du kender det fra en CD, og WiMP er den eneste streamingtjeneste i Danmark som tilbyder dette.

Wimp kan pt. benyttes på følgende enheder:

WiMP PÅ PC/MAC
WiMP PÅ MOBILEN
WiMP PÅ TABLET
BLUESOUND
SONOS
SIMPLE AUDIO
RAUMFELD
HIFIAKADEMIE
ELECTROCOMPANIET
BLADELIUS
APPLE TV
SQUEEZEBOX

Nu har du en unik mulighed – Prøv Wimp gratis i 30 dage

Test Wimp HiFi gratis i 7 dage – Prøv Wimp HiFI med lossless musik streaming i 7 dage

Klik her og find et billig mobilabonnement med musik streaming inkluderet!

Skriv et svar