Musikstreaming tjenesten Napster er tilbage i Danmark

Napster, musikstreaming, gratis napster

Musikstreaming tjenesten Napster udvider nu i Europa, og Danmark er  blandt de 13 nye lande, der kan benytte tjenesten allerede nu.

Konkurrencen på markedet for streaming musik skærpes yderligere. Napster går  ind i Danmark med et bredt musikkatalog på 20 mio. numre og vil fra i dag være en stor konkurrent til både Spotify og Wimp.

“Vi ved, at danskerne er et musikelskende folk, som ligger i den  absolutte top i den digitale verden. 8 ud af 10 danskere lytter dagligt til  musik og 1 ud af 4 streamer allerede musik hver dag. Derfor har det været en  topprioritet for Napster også at kunne tilbyde de danske musikforbrugere den  ultimative adgang til at lytte til deres yndlingsmusik og opdage ny musik via  verdens største udbyder af kvalitetsmusik”. fortæller Thorsten Schliesche,  der er Senior Vice President i Napster, og fortsætter:

“Hidtil har Napster kun udbudt sine services i Europa i Tyskland og i  Storbritannien. Fra i dag har de danske musikelskere endelig fået adgang til  frit at opleve og nyde det meget omfattende antal musiknumre til en meget  konkurrencedygtig pris”.

Du kan gemme musik i dit eget arkiv, som du også kan lytte  til offline. Og når du foretager ændringer på én enhed, bliver de  automatisk synkroniseret med dine andre digitale enheder.

Med Napster Music Guide kan brugerne gå på opdagelse i ny musik,  udforske Napster-redaktionens playlister, fordybe sig i portrætter og  tjekke anbefalinger af kunstnere og bands, samt høre personlige interviews  med yndlingskunstnerne.

Ud over Danmark, så introducerer Napster også streamet musik  i Østrig, Belgien, Finland, Frankrig, Irland, Italien, Luxembourg, Norge,  Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz og Holland.

Pris og  tilgængelighed

Abonnementet koster lige som Spotify og Wimp 99 kr/måned, og giver adgang til at streame ubegrænset på  op til 3 enheder.

Der er en 30 dages gratis prøveperiode. Klik på linket herunder for at prøve Napster gratis i 30 dage:

 

 

Skriv et svar