Gratis film og TV streaming

gratis film og tv streaming

Gratis film og TV streaming

Selv om sitet jo primært handler om musik streaming, så kan man jo godt ind i mellem lave en lille afstikker og skrive lidt om film og TV streaming. Lige i øjeblikket kører der nogle gode kampagner vedr. Film og TV streaming. Hvis man f.eks. ikke ser så meget TV men alligevel gerne vil have adgang til DR og TV2 så har TV streaming selskabet WatzMeNow i øjeblikket et rigtigt godt tilbud. De tilbyder nemlig at du helt kvit og frit kan afprøve deres TV  grundpakke i en måned gratis, uden nogen form for binding.  Grundpakken indeholder pt. følgende TV kanaler:

Danske TV kanaler:
Alle DR kanaler, Dansk TV2

Tyske TV kanaler.
RTL HD, ZDF HD, NDR, ARD

Nordiske TV kanaler:
SVT 1 Sverige, TV4 Sverige, NRK1 Norge, Norsk TV2

Andre TV kanaler:
Uptown musik (2 TV kanaler), France 24 (nyheder på engelsk 24/7)

WatzMeNow kan ses på smartphone, Tablet, og Computer.

Film og Serier:

Er man mere til streaming af film og serier, så har Viaplay i øjeblikket et tilbud, hvor man helt uden nogen form for binding kan prøve Viaplay gratis i en måned.

Viaplay har et stort udvalg af film og serier, der kan ses, så snart din brugerprofil er oprettet. Der skal indtastet kreditkort oplysninger ved tilmeldingen, men ønsker du kun at se med i den gratis prøveperioden, så kan du bare afmelde dig igen, og så ser du bare med i den aftalte periode (en gratis måned)

Prøv også Viaplay GRATIS i en måned her. (normalpris kr. 79.- pr. måned) ingen binding!

Se oversigt over kampanger og tilbud på TV pakker

Skriv et svar