Gratis musik på mobilen

musikstreaming på mobilen

Flere og flere teleselskaber har nu valgt at tilbyde en eller anden form for gratis musik i deres mobilabonnementer.

Som skrevet i et tidligere indlæg, så er musikstreaming direkte på smartphonen blevet utroligt populært. Derfor tilbyder de fleste teleselskaber nu en eller anden form for fri musik streaming i deres mobilabonnementer. Vi har forsøgt at lave en lille oversigt over hvem der tilbyder hvad inden for gratis musikstreaming, herunder.

Sådan får du gratis musik på mobilen:

Yousee:

Hos yousee er musikken  allerede inkluderet i alle deres abonnementer. Du får fri adgang til mere end 20 millioner musiknumre med deres Musik App. (YouMusic) Du får de helt nye hits og de gamle klassikere. Der er musik i alle genre og noget for enhver smag.

Og du skal ikke bekymre dig om regningen. I Danmark kan du hente alt det musik du vil uden at betale ekstra for det, og du bruger heller ikke noget data på at afspille musikken, når du har abonnement hos Yousee.

Telia:

Telia inkluderer et Spotify Premium abonnement i 12 måneder i deres abonnementer med fri tale og 20 gb data.

 • Hør ubegrænset musik på din mobil
 • Få musik i suveræn lydkvalitet
 • Gem musikken på din mobil
 • Nyd ren musik uden reklameafbrydelser
 • Del musikken på din mobil, tablet og bærbare

Spotify Premium med Telia abonnement

Spotify er en såkaldt streamingtjeneste med musik. Det betyder du kan lytte til musik, hvor og når som helst – uanset om du er på farten eller sidder og arbejder. Alle musiknumre er i 320 Kbit/s. Det er en suveræn lydkvalitet helt på højde med det, du kender fra en CD.

Spotify virker på næsten alle mobiler, tablets og computere og pærenemt at komme i gang med.

Telia tilbyder Spotify – uden reklamer, som en del af deres mobilabonnementer. Du får med et abonnement fra Telia både adgang til vores prisvindende 3G og 4G netværk og mulighed for at få Spotify Premium, verdens fedeste musiktjeneste.

Spotify har et stadig voksende musikbibliotek, som pt. er over 20 millioner musiknumre. Derfor tør vi godt garanterer, at der er masser af musik til selv den mest kræsne musiksmag. Er du er til minimal tech/house, mainstream pop eller klassisk musik – så finder du det på Spotify!

Der er flere rigtig af smarte og praktiske funktioner i Spotify. Du kan oprette playlister, som du kan dele med dine venner på Facebook eller Twitter. Du kan også vælge at følge andre venner eller yndlingskunstnere. Det er en smart måde at følge med i, hvad der sker af nye tendenser og lyttes til af ældre materiale. Det kan måske udvide din musikalske horisont.

Der findes også flere og flere cool Spotify apps, som gør det endnu nemmere at bruge Spotify og gør det muligt at komme tættere på den musik og de kunstnere du elsker.

Radio funktionen er også et hit på Spotify. Du vælger blot et musiknummer du godt kan lide, så finder Spotify selv de næste numre, der passer godt til det.

Telmore:

Nu kan du få TELMORE Musik på mobilen og iPad. Så har du altid dine yndlingsnumre med – uanset, hvor du er.
Dine fordele med TELMORE Musik:

 • adgang til 20 mio. musiknumre uanset, hvor du er
 • gem din musik på din mobil eller tablet
 • lav egne playlister og del dem på Facebook og Twitter
 • send musik til dit musikanlæg via AirPlay
 • den data, du bruger, trækkes ikke fra i din pakke

Værd at vide om TELMORE Musik

 • For at få adgang til TELMORE Musik, skal du i forvejen være tilmeldt en pakke med minimum 5 timers taletid. Nye kunder skal minimum tilmelde sig en 10 timers pakke
 • Dataforbrug bliver ikke takseret. Du betaler altså ikke for den data, du bruger på musik – du kan bruge så meget, du vil, uden det kan ses på dit dataforbrug
 • Du har kun adgang til TELMORE Musik på 1 enhed ad gangen
 • Du kan ikke bruge TELMORE Musik på din Windows Phone

TDC:

Med et mobilabonnement fra TDC så har du fri adgang til mere en 18 mio. musiknumre.

Frit valg på alle hylder

Hør alle dine yndlingsnumre – uden at det koster ekstra. Med adgang til mere end 18 millioner numre er mulighederne nærmest uendelige, uanset om du er til jazz, klassisk, pop, rock eller noget helt andet. Du får frit valg med TDC Play Musik, og du kan både downloade musikken (gemme den på din computer) eller streame musikken (afspille den direkte fra nettet).

Se mere TDC Musik her!

Bibob (ny):

Som noget helt nyt tilbyder Bibob nu også adgang til WiMP Music i deres mobilabonnementer. Du kan få adgang til WiMP helt op til 12 måneder uden beregning, alt efter hvilket abonnement du vælger.

Se mere her.

Skriv et svar