Gratis Bluetooth højtaler

Hvem kunne ikke tænke sig en lækker gratis bluetooth højtaler?

IllustreretVidenskab kører i øjeblikket en rigtigt god kampagne. Hvis du bestiller 2 numre af Illustreret Videnskab, så sender de en gratis bluetooth højtaler med i pakken. Og det er ikke hvilken som helst højtaler det drejer sig om.

Sammen med Illustreret Videnskab får man en velkomstpakke bestående af en lækker Bluetooth højtaler i smart og elegant design. Med en trådløs bluetooth højtaler, kan du nyde din musik og lyd i haven, på stranden, i båden, på campingturen, hos vennerne, eller hvor du måtte være.

Via Bluetooth parrer du nemt din telefon eller tablet med højttaleren. Det elegante design sikrer en overraskende skarp og fyldig lyd med en batteritid helt op til 10 timer. Bluetooth højttaleren er til dig, der vil have lyd og design i god kvalitet.

Højtaleren er trådløs via bluetooth. Egnet til iPad, iPod, iPhone, pc, Mp3 afspiller, alle andre Smartphones og alle enheder der indeholder Bluetooth.

  • Bluetooth V4.1 til streaming
  • Inkl. mikrofon til svar af opkald
  • Rækkevidde op til 10 meter
  • Højde 10,5 cm – dybde 7,0 cm
  • 10 timers batteritid

Når du bestiller 2 numre af Illusteret Videnskab så får du automatisk en bluetooth højtaler med i købet. Du får i øjeblikket det hele for kun 79,50 kr. + porto.

Klik her og bestil din Bluetooth højtaler fra Illusteret Videnskab!

Skriv et svar